Jag har ett stort intresse för konst

God förmiddag! Det gläder mig att du har klickat dig in på min blogg för att läsa ett nytt inlägg, varmt välkommen ska du vara. Tanken med dagens inlägg är att prata med er om konst i Norrtälje, närmare bestämt Raija Gustafsson och hennes företag. Om ni sedan vill veta mer om henne och hennes konstverk kan ni läsa vidare här.

På senare år har jag fått ett mycket större intresse för just konst, det är ett intresse som har vuxit med tiden. Det intresset har gjort att jag har gått på många utställningar och sett verk från många olika konstnärer, på något sätt blir jag inspirerad av konst av olika slag. Dessutom har det gjort att jag har allt mer konst hemma, jag har köpt många nya tavlor och skulpturer som pryder mitt hem. För ett litet tag sedan var jag och kollade på konst i Norrtälje, det var då Raija Gustafsson som ställde ut sina tavlor. Enligt mig var det en riktigt bra utställning, man kunder tydligt se hennes stil. Hennes tavlor var något extra, jag tyckte verkligen om dem allihop. Det är sällan jag upplever att jag innerligt gillar alla tavlor som ställs ut, men ibland kommer även sådana stunder. Efter den utställningen blev jag definitivt mer intresserad av henne och hennes verk, det är som att jag bara vill se mer. Med det sagt kanske ni redan förstår att jag definitivt kommer gå på fler av hennes utställningar men det kan vara värt att nämna ändå, jag ser fram emot att se annat som hon har skapat. Om någon av er som läser detta också har ett intresse av konst tycker jag verkligen att ni borde kolla in Raija Gustafsson och om ni får chansen att kolla på hennes konst i Norrtälje eller någon annanstans tycker jag att ni ska ta vara på den chansen.